Samarbeidspartnere

maykabok.jpeg

MAYKA

Sjelfull business

Mayka er forfatter av boken "Lev av din sjelsoppgave", business veileder, Thai chi lærer, Human Design coach og driver podcasten Sjelfull Business podden.
Sammen med Mayka har vi satt sammen det perfekte kittet for velstand i business.
And og vitenskap

Ånd og vitenskap

Med Lilli og Camillo

Ta del i vår norske spirituelle medlemsportal! Her får du tilgang på eksklusivt materiale fra Lilli Bendriss og Camillo Løken.

Hver måned vil et nytt tema stå i fokus i vår spirituelle medlemsportal – Åndelig påfyll for kropp, sinn og sjel som hjelper deg på din spirituelle reise!

tonje hoff

Tonje hoff

Human Design

Vi Tonje Hoff er Human Design coach, NLP coach og yogalærer, som hjelper mennesjer med å finne sine livsoppgaver, realisere sine drømmeliv og få en mer harmonisk familiedynamikk.

 

 

Marianne Behn

marianne behn

Akademiet

Marianne Behn er utdannet pedagog, enhetsterapeut, meditasjonslærer, berøringsterapeut, soneterapeut, øreakkupunktør, scenekunstner samt senior lærer i Rosenmetoden. Hun er også instruktør innen medisinsk yoga og kreativ dans.

HER AGENCY LOGO

HER AGENCY

Digital markedsføring

HER Agency er et ungt gründerselskap stiftet av Liva Kalve og Thea Marlen Herstad. Vi er lidenskapelig opptatt av digital markedsføring, og legger sjel, kreativitet og kjærlighet i alt vi gjør! Bruker du digital markedsføring på en strategisk måte, vil du oppnå god vekst, og på sikt kunne utfordre de store og etablerte aktørene i markedet. Gjennom solid digital kompetanse, strategiske hoder, tillit og engasjement, hjelper vi virksomheter å oppnå digital suksess!

bwod logo med webdesign og utvikling square

bwod

Web og design

Blomberg Web og Design AS eller bwod, har drevet med webutvikling og grafisk design siden 2017, og gikk i 2022 fra å være ENK til AS.

Vi brenner for godt design, gode resultater som gjøre kundene våre gode. Om du er på utkikk etter nettside, profilering eller design, ta gjerne kontakt for en uformell prat!