crystal grid

Crystal Grid: En guide til bruk og fordeler

Crystal grid er metode for å forsterke og manifestere ønsker ved hjelp av krystaller. Denne gamle praksisen har blitt stadig mer populær i den moderne verden, da flere og flere mennesker søker etter alternative måter å forbedre sitt velvære og oppnå sine mål.

Hva er en crystal grid?

En crystal grid er en ordnet plassering av krystaller som er designet med en spesifikk hensikt. Krystallene plasseres i et geometrisk mønster, vanligvis på en spesiallaget krystalltavle eller et annet egnet underlag. Mønsteret kan være alt fra enkle geometriske former som sirkler eller firkanter, til mer komplekse mønstre som blomster eller stjerner.

Hvordan bruker man en crystal grid?

Når vi bruker hellig geometri i forbindelse med crystal grid, kan vi forsterke og balansere energiene til krystallene vi jobber med. Hellig geometri kan hjelpe oss med å skape et sterkt og harmonisk energifelt rundt krystallene, som igjen kan påvirke vårt eget energifelt.

En vanlig måte å bruke hellig geometri i crystal grid er å plassere krystallene på de ulike punktene i et geometrisk mønster. For eksempel kan vi bruke blomsten av livet-mønsteret som en base for å plassere krystallene. Dette mønsteret er kjent for å inneholde den grunnleggende strukturen i universet, og ved å plassere krystallene på de ulike punktene i mønsteret kan vi skape en harmonisk og balansert energiflyt mellom krystallene.

Intensjon

For å bruke en crystal grid, er det viktig å først sette en intensjon eller et ønske. Dette kan være alt fra å tiltrekke seg kjærlighet og harmoni, til å forbedre helse eller øke velstand. Når intensjonen er satt, plasserer du de riktige krystallene i det valgte mønsteret.

Det er ingen absolutte regler når det gjelder hvilke krystaller man skal bruke i en crystal grid, da det avhenger av den spesifikke hensikten. Likevel er det noen vanlige krystaller som er kjent for å ha visse egenskaper og kan være nyttige i ulike situasjoner:

  • Amethyst: For indre ro og spirituell vekst.
  • Clear Quartz: For klarhet og forsterkning av intensjonen.
  • Rose Quartz: For kjærlighet og harmoni.
  • Citrine: For velstand og overflod.
  • Tiger Eye: For mot og beskyttelse.

Etter å ha plassert krystallene på griden kan du gjerne rense både rommet, ditt energifelt og krystallene med salvie/eucalyptus/palo santo.  Aktiver deretter griden ved å sette intensjonen for griden. Lukk øynene, hold hendene på hjertet, sett intensjonen og deretter før hendene over krystallformasjonen. Si gjerne høyt hva intensjonen din er og be om hjelp til nettopp dette. Dette hjelper til med å forsterke energien og sette manifestasjonsprosessen i gang.

Fordeler med å bruke en crystal grid

Det er flere fordeler ved å bruke en crystal grid i manifestasjonsprosessen:

  1. Forsterket energi: Ved å kombinere flere krystaller i et geometrisk mønster, kan energien fra krystallene forsterkes og rettes mot det ønskede målet.
  2. Økt fokus: Når du jobber med en crystal grid, blir du mer bevisst på dine ønsker og intensjoner. Dette kan hjelpe deg med å opprettholde fokus og motivasjon.
  3. Selvrefleksjon: Å lage og bruke en crystal grid kan være en meditativ prosess som gir deg tid til å reflektere over dine mål og ønsker. Dette kan bidra til økt selvbevissthet og personlig vekst.
  4. Visuell påminnelse: En crystal grid fungerer også som en visuell påminnelse om dine ønsker. Ved å se på griden regelmessig, kan du holde dine mål i tankene og opprettholde en positiv holdning.

Det er viktig å merke seg at en crystal grid ikke er en erstatning for handling og innsats. Det er en støttende praksis som kan hjelpe deg på veien mot å oppnå det du ønsker, men det krever fortsatt at du tar skritt i riktig retning og arbeider mot dine mål.

Crystal grid er en effektiv metode for å forsterke og manifestere ønsker ved hjelp av krystaller. Ved å sette en intensjon, plassere krystaller i et geometrisk mønster og aktivere griden, kan du kanalisere energien mot dine mål. Fordelene med å bruke en crystal grid inkluderer forsterket energi, økt fokus, selvrefleksjon og visuell påminnelse. Husk at en crystal grid er en støttende praksis, og at handling og innsats fortsatt er nødvendig for å oppnå ønskede resultater.

God fornøyelse!

Se våre Crystal grid sett her

Flere innlegg

Lev av din Livsoppgave

Realiser din drøm om å leve av din livsoppgave Har du opplevd utbrenthet, overveldelse eller slitenhet? Lar…

Les mer

Nymåne 18. juni & Sommersolverv onsdag 21.juni

Sommersolverv står for tur og det skjer idet solen når sitt nordligste punkt og står høyere på…

Les mer

Juni månedens forfatter – La masken falle av Mai Camilla Munkejord

La masken falle – en personlig fortelling om å gi slipp på barndomstraumer Etter halvannet års hardt…

Les mer