Fjær tante buddha

Energirens

Vi mennesker trenger søvn for å lade batteriene og bli renset. Stener og krystaller trenger også dette, da kraften reduseres etter bruk. Her vil du få gode tips rundt hvordan du renser stener, krystaller, deg selv og hjemmet ditt, for å få en så oppløftende hverdag som mulig.

Vann

Skyll stenen (godt) daglig i springen, eller legg de i et glass (gjerne krystallglass) over natten. Noen stener tåler ikke vann, dette blir presisert under egenskapene til hver enkelt sten eller krystall.

Sollys og månelys

Sett gjerne stenene ut i sollys eller månelys (spesielt kraftfullt under fullmåne) for å absorbere energi. Vær oppmerksom på at noen stener blir bleket av sollys, som for eksempel rosenkvarts og ametyst. Det anbefales å legge disse i sollys rundt soloppgang eller solnedgang, når solens stråler ikke er så sterke.

Salt

Stenene kan legges i grovt salt over natten, spesielt fint er dette for de porøse stener.

Palo Santo

Palo Santo er et tre som har sin opprinnelse i Sør-Amerika. Navnet betyr «Hellig tre» takket være de mange helbredende og rensende egenskaper det gir. Palo Santo har en distinkt furu, mynte, og sitrus lukt som er unik – så unik at det er vanskelig å tro at du brenner trevirke når du lukter det. Palo Santo er fantastisk til å rense energi, mennesker, dyr, gjenstander, stener og krystaller og ikke minst hjemmet, i tillegg til at den har beskyttende egenskaper. Tenn på trepinnen, slukk flammen og rens med røyken som kommer fra den, på det eller de som måtte trenge Palo Santos magiske kraft

Selenitt

Selenitten er en nydelig favoritt som renser både oss mennesker, dyr og hjem. Selenitt renser og forsterker også andre kvarts krystallers virkning, det eneste du trenger å gjøre er å legge krystallen inntil denne hvite vakre stenen. Selenitt-staver er fantastisk å bruke for å rense ditt eget energifeltet, trenger du påfyll av energi legger du staven på brystet – kort tid etter vil du kjenne deg energetisk og harmonisk. Den bringer deg og ditt hjem en healende energi. Skal du ha selskap anbefaler jeg på det varmeste å ha et selenitt-tårn eller telys-holdere i selenitt som dekor på bordet, dette gir en rensende effekt på alle som sitter rundt. Selenitten tåler ikke vann så vær varsom med denne porøse skatten.

Syngeboller

For de som har syngeboller vil stenene renses av lydvibrasjonene fra syngebollene. Vakkert for øret, herlig for kropp, sjel, sinn og stenene.

Naturen

Det sier seg vel kanskje selv at stener og krystaller vil finne tilbake til sin kraft i naturen, å legge de i gresset, bekken, elven, havet eller jorden vil tilføre dem det rette oppladningselement. Ta stenene og deg selv på en revitaliserende tur i naturen og lad batteriene omringet av magien fra Moder Jord.

Skulle du være så uheldig å knuse en sten eller krystall, som dessverre skjer en gang iblant, da har den nok allerede mistet sin kraft. En fin gest er å gi den tilbake til naturen.

Som du skjønner er det et hav av muligheter. Finn metoden som passer deg og dine skatter best for å skape ditt eget forhold til stenene.