Soul Reading

I soul reading, mottar jeg informasjon og tolker energien, og videreformidler, der hensikten er å hjelpe deg videre på veien i det du evt måtte stå fast i. Målet med en reading er å gi deg innsikt, veiledning eller støtte i din personlige vekst, forhold, karriere eller andre livsområder. Samtidig jobber vi med å aktivere ditt indre kompass slik at du står stødig i dine egne valg.

Ofte trenger vi et lite dytt i riktig retning til det som er vår minste motstands vei – enten det gjelder jobb, forhold, vaner, tankemønstre eller generell bevisstgjøring rundt egen bruk av energi.

For å booke time, fyll ut kontaktskjema og jeg tar raskt kontakt med deg😊

 

Referanse:

“Elisabeth har hjulpet meg å finne en indre ro og selvsikkerhet jeg ikke visste jeg hadde. Hennes veiledning har bidratt til at jeg mindre angst og er mer tilstede. Jeg har blitt en bedre mor, kone, datter og venninne.
Kristine O.”

ENERGIBALANSERING

I en energibalansering forløser vi blokkeringer og gjenoppretter energiflyten slik at både kroppen og sinnet kommer mer i balanse. Her får du din time-out fra hverdagen med harmonisk musikk der du ikke skal prestere noe og bare være deg. Jeg jobber ofte med stener og krystaller for å forsterke behandlingen din. Hver behandling er unik og tilpasset energiene dine.

Pris 2500,-

Energibalanseringer/healing er på Jar i Bærum.

 

Elisabeth Kjeldsoe driver tantebuddha og reading

Hva sier kundene?

Ta kontakt med meg