EPS-logo

Velkommen til Tante Buddha's Verden!

Hele livet har gründer og entreprenør Elisabeth K, følt en dyp tiltrekning til naturens skattekammer, spesielt til stener og krystaller.

De siste tiårene har hun fått en dypere forståelse for hva stener og krystaller tilfører oss, hvor mye de kan hjelpe oss mennesker på ulike plan her i livet.

I arbeidet som spirituell livsveileder, kurs- og foredragsholder, begynte hun intuitivt å bruke stener og krystaller – som ga overraskende resultater. Med stor ydmykhet og takknemlighet opplever hun nå daglig hvordan stener og krystaller kan bistå hvert enkelt menneske i en kaotisk hverdag. Etter å ha introdusert disse, naturens skatter, for både kursdeltakere og ved private konsultasjoner som ga stor etterspørsel, innså hun at dette bør ut til flere. Resultatet ble Tante Buddha.

Veileder & kursholder i Oslo

Jeg er så enormt heldig som jobber som veileder, kursholder og driver nettbutikken Tantebuddha.no. Jeg har over 20 års businesserfaring og har drevet for meg selv siden 2016. I dag brenner jeg for å hjelpe mennesker til å finne balansen i seg selv og i livet sitt. Jeg har hjulpet utallige mennesker med å øke sin bevissthet, stake ut kursen i riktig retning og finne økt tilstedeværelse i livet.

Veileder & kursholder i Oslo

Jeg er så enormt heldig som jobber som veileder, kursholder og er gründer av  nettbutikken Tantebuddha.no. Jeg har over 20 års erfaring fra forretningslivet og har drevet for meg selv siden 2016. I dag brenner jeg for å hjelpe mennesker til å finne balansen i seg selv og i livet sitt. Jeg har hjulpet utallige mennesker med å øke sin bevissthet, stake ut kursen i riktig retning og finne økt tilstedeværelse i livet.

Medfødte evner

Jeg er født og oppvokst i en familie der spiritualitet og «det alternative» ikke hadde stort spillerom. Selv om moren min skjønte tidlig at det var noe annerledes med meg ettersom jeg så andre skikkelser ingen andre så og hadde teorier om meningen med livet så fort jeg kunne snakke. Jeg hadde stadig dialog med ikke-synlige vesner og ikke minst med naturen, jeg kunne prate med trærne i timevis. Det skulle gå mange år før jeg skrudde den på igjen, da lengselen og sjelen ropte høyt nok til at jeg startet "reisen tilbake til meg selv" og åpnet meg igjen for evnene og verdenen som lå der.

En ensom reise

Hele livet følte jeg meg annerledes og jeg forsøkte å passe inn i skolesystemet, med venner, i idretten og de andre arenaene som var rundt meg. Jeg klarte det aldri helt med den store overbevisningen. Tilsynelatende for andre - men ikke for meg selv. Til tider har dette vært en ensom reise ettersom ingen i min krets delte noen av mine "alternative sider" eller interesser.

Vendepunktet kom da jeg bodde i Sydney. Lite ante jeg at en indisk mann på slutten av oppholdet mitt skulle endre livet mitt. Han fortalte meg akkurat det jeg trengte for å starte ny retning i livet.

Et nytt kapittel

Så her startet et nytt kapitel i livet mitt. Reisen tilbake til meg selv. Evnen til å se, føle, motta informasjon og bilder kom tilbake.

Ved siden av jobben i forretningslivet begynte jeg å hjelpe venner og bekjente med deres livsutfordringer. Det var først i 2016 at jeg tok det store skrittet og startet for meg som veileder og kursholder. I 2019 ble det naturlig å starte nettbutikken Tantebuddha.no i og med at jeg jobber mye stener og krystaller som hele livet har vært min store lidenskap og interesse.

Elisabeth Kjeldsoe driver tantebuddha og reading

Tante buddha

Elisabeth Kjeldsø

TANTE BUDDHA ER RESULTATET

Vi i Tante Buddha ønsker å bringe de gode vibrasjonene videre til deg. Stener og krystaller har hjulpet oss, og mange andre, i oppvåkningen rundt egen bevissthet. Samtidig har de gitt oss en dypere innsikt, og takknemlighet, for hva vår vakre planet tilbyr oss alle.

VÅR VISJON

Vårt ønske er å skape en digital holistisk oase der du finner produkter med gode vibrasjoner som lyser opp hverdagen din. Vi håper du vil få en like positiv opplevelse som oss, og veldig mange andre.

God vibbe klem fra Team «Tante Buddha»

Hvorfor navnet Tante Buddha?

Før Phillip ble født spøkte foreldrene med at kallenavnet mitt burde være Tante Buddha. Dette grunnet alle Buddhaene jeg omringer meg med i hjemmet. Jeg er ikke religiøs i den forstand, men tiltrekkes av roen og visdommen enhver Buddha utstråler.

Phillip kjenner meg kun som Tante Buddha, og til min store glede har han like stor fascinasjon for stener og krystaller som meg. Med respekt og omsorg for jorden er mitt ønske å bringe dette videre.

 

Er du nysgjerrig, les mer under tjenester.

For time - send inn kontaktskjema og jeg kommer raskt tilbake til deg.

Jeg ser frem til å høre i fra deg!