EPS-logo

Velkommen til Tante Buddha's Verden!

Hele livet har gründer og entreprenør Elisabeth K, følt en dyp tiltrekning til naturens skattekammer, spesielt til stener og krystaller.

De seneste årene har hun også fått en dypere forståelse for hva stener og krystaller tilfører oss, hvor mye de kan hjelpe oss mennesker på ulike plan her i livet.

I arbeidet som spirituell livsveileder, kurs- og foredragsholder, samt strategisk rådgiver i det private næringsliv begynte hun, intuitivt, å bruke stener og krystaller – som ga overraskende resultater. Med stor ydmykhet og takknemlighet opplever hun nå daglig hvordan stener og krystaller kan bistå hvert enkelt menneske i en kaotisk hverdag. Etter å ha introdusert disse, naturens skatter, for både kursdeltakere og ved private konsultasjoner som ga stor etterspørsel, innså hun at dette bør ut til flere.

TANTE BUDDHA ER RESULTATET

Vi i Tante Buddha ønsker å bringe de gode vibrasjonene videre til deg. Stener og krystaller har hjulpet oss, og mange andre, i oppvåkningen rundt egen bevissthet. Samtidig har de gitt oss en dypere innsikt, og takknemlighet, for hva vår vakre planet tilbyr oss alle.

 

Hvorfor navnet Tante Buddha?

Før Phillip ble født spøkte foreldrene med at kallenavnet mitt burde være Tante Buddha. Dette grunnet alle Buddhaene jeg omringer meg med i hjemmet. Jeg er ikke religiøs i den forstand, men tiltrekkes av roen og visdommen enhver Buddha utstråler.

Phillip kjenner meg kun som Tante Buddha, og til min store glede har han like stor fascinasjon for stener og krystaller som meg. Med respekt og omsorg for jorden er mitt ønske å bringe dette videre.

Elisabeth K

Mitt ønske

Mitt ønske er å skape en digital holistisk oase der du finner produkter med gode vibrasjoner som lyser opp hverdagen din. Jeg håper du vil få en like positiv opplevelse som meg, og veldig mange andre.

God vibbe klem fra Elisabeth «Tante Buddha»