I september er utsendelsesdagene mandager og torsdager

Gratis frakt på ordre over 1.100,-

Velkommen til Tante Buddha’s Verden!

Hele livet har gründer og entreprenør Elisabeth K, følt en dyp tiltrekning til naturens skattekammer, spesielt til stener og krystaller.

De seneste årene har hun også fått en dypere forståelse for hva stener og krystaller tilfører oss, hvor mye de kan hjelpe oss mennesker på ulike plan her i livet.

I arbeidet som intuitiv veileder, kurs- og foredragsholder, samt strategisk rådgiver i det private næringsliv begynte hun, intuitivt, å bruke stener og krystaller – som ga overraskende resultater. Med stor ydmykhet og takknemlighet opplever hun nå daglig hvordan stener og krystaller kan bistå hvert enkelt menneske i en kaotisk hverdag. Etter å ha introdusert disse, naturens skatter, for både kursdeltakere og ved private konsultasjoner som ga stor etterspørsel, innså hun at dette bør ut til flere.

TANTE BUDDHA ER RESULTATET

Vi ønsker å bringe de gode vibrasjonene videre til deg. Stener og krystaller har hjulpet henne selv, og mange andre, i oppvåkningen rundt egen bevissthet. Samtidig har de gitt oss en dypere innsikt, og takknemlighet, for hva vår vakre planet tilbyr oss alle.

Mitt ønske er at du skal finne din sten eller krystall, som ikke bare er enormt vakker, men som også vil hjelpe deg i perioder som føles krevende. Jeg håper du vil få en like positiv opplevelse som meg, og veldig mange andre.

God vibbe klem fra Elisabeth «Tante Buddha»

NB! Dette er våre personlige anbefalinger og kan ikke brukes som erstatning for medisiner eller nødvendig kosttilskudd. Dersom du er i fysisk eller psykisk ubalanse er vår oppfordring at du søker profesjonell hjelp.
Ved tegn til sykdom eller helserelaterte plager, ta kontakt med lege.

Hvorfor navnet Tante Buddha?

Før Phillip ble født spøkte foreldrene med at kallenavnet mitt burde være Tante Buddha. Dette grunnet alle Buddhaene jeg omringer meg med i hjemmet. Jeg er ikke religiøs i den forstand, men tiltrekkes av roen og visdommen enhver Buddha utstråler.

Phillip kjenner meg kun som Tante Buddha, og til min store glede har han like stor fascinasjon for stener og krystaller som meg. Med respekt og omsorg for jorden er mitt ønske å bringe dette videre.

Elisabeth K.

Mitt ønske
er at du skal finne noen produkter som vil hjelpe deg i en tid som kan til tider være krevende – og jeg håper du får en like positiv opplevelse av det som jeg selv har – og som jeg har sett hos mange andre.