nymåne

Delvis solformørkelse 30.april og nymåne i skorpionen, 2022

Lørdag 30. april har vi Nymåne, delvis solformørkelse i Tyren, måne i Skorpionen.

En solformørkelse oppstår når månen passerer mellom jorden og solen, og derved skjuler solbildet helt for en seer på jorden. Ved en delvis solformørkelse dekker ikke månen hele solskiven, og denne typen solformørkelse finner sted noe oftere.

En delvis solformørkelse oppstår ofte utenfor de områdene der den totale solformørkelsen eller den ringformede solformørkelsen kan sees.

Formørkelser bringer gjerne med seg forandringer og uventede hendelser både på det kollektive og personlige plan. Energien som en formørkelse introduserer  kan gjerne vare i 6 måneder etter den faktiske hendelsen. Måneformørkelser representerer generelt avslutninger, solformørkelser nye begynnelser.

Denne solformørkelsen er i tyren som kan være en veldig transformativ periode for oss som åpner opp for muligheter til å endre ting i livet til det bedre.

Vi blir oppfordret til å ta det mer langsomt for å stoppe opp å se litt på hva vi EGENTLIG trenger i livet og hva som FAKTISK er viktig for oss. Her kan temaer som relasjoner, økonomi og langsiktig planlegging være sentrale å belyse. Kanskje det er på tide å gi sipp på relasjoner som ikke lenger ganger oss, eller kanskje det er på tide å gi slipp på et arbeidsforhold som egentlig har gått ut på dato og det er på tide å se på andre mer givende muligheter. Med hjelp av månen i skorpionen vil kunne få hjelp til å rense ut og klargjøre veien fremover. Gamle systemer, gamle tankemønstre, gamle vaner eller kanskje hva vi har vært fiksert på.

Dette er jo veldig spennende når vi tenker på det kollektive og hva som skal ryddes ut på verdensbasis og ikke bare på det personlige plan.

I stor grad går vi inn i en fase der vi kan belyse vårt største potensiale og hva som skal til for at dette skal manifestere seg. Det er en ny begynnelse som vi kan være med å igangsette nå, spesielt da det også er nymåne.

Så hva er dine drømmer?

Hva er viktig for deg? Har dette kanskje endret seg i løpet av de siste årene?

Hvordan ønsker du at livet ditt skal se ut om 1,5,10,20,30 år?

Hva ønsker du for denne kloden om 1,5,10,20,30 år?

Hva gjør deg mest lykkelig?

Hvor bevisst er du på din egen lykkelighetsskala?

Hva gjør livet ditt fullkomment?

Hva er dine verdier?

Dette er nyttige refleksjoner å gjøre seg ved denne solformørkelsen og nymånen (og de kommende månedene), for det er jo tross alt du som er forfatteren av din egen bok. Og sammen er vi alle forfattere av Moder Jord sin fantastiske historie.

Datoen 30.04.2022 kan numerologisk sett brytes ned  til 13. Tallet 13 står blant annet for for det Divine Feminine, Gudinne, det intuitive og rebirth. Vi har også 13 månefaser.

Måneformørkelser handler ofte om avslutninger og kvinner, solformørkelser om menn og nye begynnelser.

Energien vi nå trer inn i vil også kunne være med på at manifesteringen skjer adskillig mye raskere enn tidligere, noe jeg hører mange opplever allerede.

Jeg får ofte spørsmål om hvilke krystaller man bør bruke til nye begynnelser, manifestering . Og her er noen av mine favoritter og anbefalinger:

Månesten

Amasonitt

Labradoritt

Obsidian

Rhodonitt

Grønn aventurin

Ametyst

Tigerøye

Klar Kvarts

Malakitt

Dette er fine stener og krystaller som du kan bringe med deg gjennom dagen, eller bevisst bruke under meditasjon. De kan også finne sin plass på nattbordet eller under puten.

I den anledning har vi satt sammen kraftfulle krystallsett og armbåndsett som passer perfekt i tiden fremover, som vi håper dere vil like.

I perioden 29.april – 3.mai får du 20% avslag på alle produkter under kategorien Ny begynnelse  som vi mener kan være fine stener og krystaller å ta med seg i ukene fremover🙏

Ønsker dere en fantastisk ny begynnelse med et stilnet sinn og fylte hjerter💜

God klem

Flere innlegg

Hva er du egentlig sulten på?

Har du kjent på følelsen av at du spiser og spiser, men aldri blir mett? At du…

Les mer

Crystal Grid: En guide til bruk og fordeler

Crystal grid er metode for å forsterke og manifestere ønsker ved hjelp av krystaller. Denne gamle praksisen…

Les mer

Lev av din Livsoppgave

Realiser din drøm om å leve av din livsoppgave Har du opplevd utbrenthet, overveldelse eller slitenhet? Lar…

Les mer