Picture1

Elm Organics of Norway

HVORDAN BLE ELM TIL?

For mange år siden begynte vi å se på ingrediensene i kosmetiske produkter vi selv hadde hjemme i skapet. Sjokket var stort da vi oppdaget at helt vanlige produkter som man kjøper på butikken eller på parfymeri inneholder mikroplastikk, parabener, syntetisk fargestoff, aluminium, ingredienser fra dyr, syntetisk parfyme, petroleums deriverte ingredienser (som SLS/SLES, PEG, mineraloljer) og mye mer. Dette er stoffer som både er skadelige for oss og for jorden. I tillegg var det mengder av engangsplast. Vi kastet det vi hadde- og fant lite vi kunne erstatte det med. Da Sine, noen år senere, var ferdig som kjemiingeniør med spesialitet innen miljøteknologi var veien klar. Vi ville skape det merke vi selv ville bruke. Med bruk av innovativ produksjonsmetode behersket vi å skape et kosmetisk merke som ikke skader mennesker, dyr eller planeten vår. Betydningen av helse og miljø er viktigere enn noen gang. Kroppen og planeten bærer byrden av tusenvis av giftige kjemikaler fra mat, vann og kosmetikk. Alt for få kjemiske stoffer er forbudt, og alt for mange benyttes fritt. Det er et akutt behov for en oppgradert kosmetisk standard, og den skulle vi lage med elm organics.

HVEM VI ER? SINE & LINN

Linn og Sine er mor-datter duoen som har skapt elm organics. Linn er tidligere skuespiller ved Nasjonalteateret, psykoterapeut, yoga lærer og utdannet kostholdsveileder fra Hippocrates instituttet i Florida. Hun har skrevet flere bøker, bl.a. «Mat for livet, helsen og jorden vår» sammen med Sine. Linn er også konseptansvarlig for prisbelønte Seadream Yacht Club. Linn er kreativ leder og elm grunder. Sine er kjemiingeniør med spesialitet innen miljøteknologi og har en master i Ledelse av Teknologi ved NTNU i Trondheim. Hun brenner for sitt arbeid med å skape en ny global standard for ren kosmetikk. Sine er daglig leder og elm grunder. Vår visjon er å tilby produkter som ikke skader mennesket, dyr eller natur. Elm representerer begynnelsen på en ny epoke med ren kosmetikk, sertifisert med høyeste standard, premium kvalitet, økologisk, vegansk og cruelty-free.

NØKKELEN TIL SUKSESS ER KVALITET

Vi har jobbet i over 3 år sammen med en pioner innen fransk økologisk kosmetikk. Laboratoriesjefen har 25 års erfaring i kosmetikk industrien og 19 av dem innen økologisk kosmetikk. En mer solid samarbeidspartner kunne vi ikke ha fått. Elm bygger på Sines kompetanse som kjemiingeniør med spesialitet i miljøteknologi, Linn sitt sterke miljøengasjement og markedskunnskap, samt laboratoriets lange erfaring innen økologisk kosmetikk. Laboratoriet ligger i et landskap kjent for sine medisinske planter, og bruker nærliggende gårder til å forske på planter, urter og blomster som benyttes i unike elm formulas.

BÆREKRAFT OG GRØNNVASKING

En trend vi har sett de siste årene er fokus på bærekraft og rene ingredienser. Problemet er at veldig mange selskaper ønsker å markedsføre seg som bærekraftig og rene, uten å gjennomføre. Ikke la deg lure av ord som «dyrevennlig», «naturlig» eller «miljøvennlig». At noe er vegansk betyr ikke at det er uten kjemikalier. Så, hvordan kan du som forbruker orientere deg i denne jungelen av markedsføring og grønnvasking? Se etter sertifiseringssymboler på selve produktet. Det er stor forskjell mellom «inneholder økologiske ingredienser» og det å være sertifisert med «cosmos organic». Sertifisering er din kundegaranti.


COSMOS-sertifiseringen er en av de beste og vanskeligste sertifiseringer å få. Vi bærer den stolt på alle våre produkter!

Vi jobber nå med mange spennende nyheter og gavekonsept som kommer etter sommeren, så følg med!

Vi setter pris på samarbeidet med Tante Buddha og at du kan få kjøpt produktene i denne vakre nettbutikken🥰
– Sine & Linn

Flere innlegg

Hva er du egentlig sulten på?

Har du kjent på følelsen av at du spiser og spiser, men aldri blir mett? At du…

Les mer

Crystal Grid: En guide til bruk og fordeler

Crystal grid er metode for å forsterke og manifestere ønsker ved hjelp av krystaller. Denne gamle praksisen…

Les mer

Lev av din Livsoppgave

Realiser din drøm om å leve av din livsoppgave Har du opplevd utbrenthet, overveldelse eller slitenhet? Lar…

Les mer