elinaamodt_21_-829-edit

En ny start – hva ønsker du deg for denne høsten?

Gjesteinnlegg av Elin Aamodt  mentor, foredragsholder og skribent.

En ny start – hva ønsker du deg for denne høsten?

August – en ny start. Geiterams, skolestart, blanke ark og nyspissede fargeblyanter. Tilbake etter sommeren med smak av saltvann og sol mot kroppen. August har alltid denne stemningen av en ny start.

Hva ønsker du deg for denne høsten? Hvis du kunne velge? Hva ønsker du deg aller mest?

Å få kontakt med hva du ønsker deg, høres så lett ut, men det er ikke alltid det. Ofte lever vi livene våre på autopilot og i overlevelsesmodus og det virker ikke som om valgmulighetene er noen andre enn å håndtere det vi står midt oppi akkurat nå og det å løfte blikket føles uoverkommelig. Du har mer enn nok med å takle hver eneste dag.

Er det slik for deg nå, så forstår jeg deg så godt. Det er ikke noe galt med deg. Samfunnet vårt går på høygir og vi er ofte overstimulerte og underrestituert. Jeg ber deg likevel å stoppe opp. Ta deg tid til å lese denne teksten, ta et godt dypt pust fra nederst i magen. Legg gjerne en hånd der med det samme, så har du en kontakt med deg selv. Med kroppen din.

For et sted i deg bor det en spire. Et frø. Et håp og en drøm om noe du ønsker deg. Noe du ønsker skal skje i livet ditt. Noe du kanskje ikke har turt å kjenne på lenge men som du vet er der når du nå puster godt ned i magen og kjenner at skuldrene faller ned og du gir deg selv tillatelse til å være et bittelite øyeblikk.

Drømmene dine er en del av deg. Du har evnen til å drømme, til å forestille deg, som en egenskap av å være menneske. Du mister drømmene dine aldri, men de kan virke litt fjerne noen ganger. Så – selv om det kan føles langt bort – tillat deg likevel å ønske deg noe for denne høsten. Et lite frø du vil så for deg selv. Kanskje er det mer glede i hverdagen? Mer ro?

Uansett hva du ønsker deg, er kraftfulle krystaller gode verktøy i veien til å komme tilbake til den delen av deg som vet at det er mulig. Dette du tror på og ønsker deg.

For meg er det vakre aquamarin jeg har foran meg når jeg gjør morgenyoga, en fin påminnelse til det jeg ønsker meg. De minner meg på akkurat det, denne drømmen, i noen små sekunder hver dag. Og vet du? Det er nok til at drømmen holdes levende. Og mange drømmer har for meg allerede blitt sanne ved å daglig gi dem næring. Kanskje det kan inspirere deg også til å ta kontakt med et godt sted i deg hver dag? Det er mulig.

Ønsker deg en nydelig høst med gode ønsker for deg selv. Tør å drømme stort. Og skriv drømmene ned. En dag vil du kikke tilbake på notatene og tenke «wow – det skjedde faktisk»

Elin

Elin er utdannet jurist, vært leder i musikkbransjen i 15 år, og tok for 4 år siden et veivalg med å flytte til en liten øy i Lofoten. Signaturprogrammet hennes “Hjem til deg” lærer kvinner å finne tilbake til sin stemme og kraft og mot til å følge den. Oppstart 29.august.

Les mer om mentorprogrammet hennes her https://www.elinaamodt.no/mentor

Flere innlegg

Crystal Grid: En guide til bruk og fordeler

Crystal grid er metode for å forsterke og manifestere ønsker ved hjelp av krystaller. Denne gamle praksisen…

Les mer

Lev av din Livsoppgave

Realiser din drøm om å leve av din livsoppgave Har du opplevd utbrenthet, overveldelse eller slitenhet? Lar…

Les mer

Nymåne 18. juni & Sommersolverv onsdag 21.juni

Sommersolverv står for tur og det skjer idet solen når sitt nordligste punkt og står høyere på…

Les mer