ISS-lifestyle-nature-calming-coastal-19

Language of light

Kjære Tante Buddha tribe,

etter ønske fra dere har vi nå lansert blogg på Tantebuddha.no

Her vil du finne innlegg som jeg håper både inspirerer og gir deg mer kunnskap om energier.Jeg får ofte spørsmål om hvordan stener og krystaller kan påvirke oss som jeg kommer til å utdype i dette innlegget. I tillegg til dette så er jeg enormt stolt av å kunne presentere unike krystaller som er aktivert av Lilli Bendriss med “Language of light” som du også vil kunne lese mer om her.

 

Om steinriket

Først kom steinriket deretter fulgte planteriket, dyreriket og så til slutt menneskene. Stener og krystaller har derfor vært ladet med de energiene som alltid er til stede i omgivelsene – helt fra Moder Jords dannelse. De har bundet seg til solens, vindens, havets og regnet sin energi. Vi finner derfor universets hukommelse, kunnskap, handlinger og følelser lagret i disse vakre skattene som har eksistert mange millioner av år. De er som naturlige batterier som samler opp Jordens egen energi. Alt som har eksistert er lagret i disse historiefortellerne og som magiske redskaper låner de oss sin energi og lar oss bruke de til oppbevaring av vår egen energi.

Krystaller kan programmeres, lades,  aktiveres og renses med energi. Dette vil si at de påvirkes av lyd, farger, vibrasjoner og våre intensjoner. Energien i krystallen kan derfor være med å påvirke oss og forsterke det vi ønsker å manifestere, skape eller endre. Jeg liker å beskrive krystaller som venner med unike egenskaper der vi skaper et forhold med å ha en dialog og ikke monolog. Jeg forsøker å lytte til krystallene og hvilke følelser og minner, samt fysiske reaksjoner det bringer frem i meg – samtidig som jeg forteller den hva jeg ønsker å jobbe med eller bringe inn i livet mitt.

 

En drøm

Jeg fikk en drøm for en stund tilbake der min gode venn og samarbeidspartner Lilli Bendriss, satt ved et bord dekket av krystaller og der hun aktiverte disse. Da jeg fortalte henne om denne drømmen svarte hun; «Her ligger det helt klart noe vi skal ta tak i»

Vi satte oss derfor ned med et utvalg krystaller og hun kanaliserte ned et budskap fra hennes guider om krystaller og deres virkning. Det ble også beskrevet for oss at de kan aktiveres med “Language of light”  – et språk hun har kanalisert i mange år. Og før vi visste ordet av det ble alle krystallene vi hadde fremfor oss aktivert med dette Lysspråket.

Det kanaliserte budskapet forklarte oss også at krystallene fungerer som Jordas historieforteller og at de består av energien til alt som har eksistert og at de hjelpe oss i å øke vår egen bevissthet. Det ble også forklart at de sovende DNA strengene som vi mennesker har nå sakte men sikkert aktiveres og at dette er ledd i vår oppvåkning og bevissthetsskifte. Både Lysspråket og krystaller kan være med å speede opp denne prosessen.

Det kan sammenliknes med at du hører en sang du liker godt og har gode minner til. Du kjenner du går tilbake til minnet og blir fylt med glede – helt ned på cellenivå. Slik fungerer energien til Lysspråket som også kalles det opprinnelige språket. Språket handler om å bygge broer mellom ulike dimensjoner og ved å aktivere vårt DNA slik at vi kan gjøre et bevissthetsskifte, selv om ordene ikke er forståelige for oss.

Vi er enormt stolte av å kunne tilby disse krystallene  som har blitt aktivert av Lilli med “Language of Light” hos Tante Buddha.

Det er et lite utvalg der alle krystallene har helt sin unike energi og form. Det medfølger også et krystallkort til alle krystaller du kjøper hos oss – og en ekstra gave til alle bestillinger  fordi vi vi setter så enormt stor pris på kundene våre.

“Language of light” krystallene finner du i egen kategori på nettbutikken og jeg ønsker deg med dette en riktig god helg!

 

 

Varm klem,
Tante Buddha

Flere innlegg

Crystal Grid: En guide til bruk og fordeler

Crystal grid er metode for å forsterke og manifestere ønsker ved hjelp av krystaller. Denne gamle praksisen…

Les mer

Lev av din Livsoppgave

Realiser din drøm om å leve av din livsoppgave Har du opplevd utbrenthet, overveldelse eller slitenhet? Lar…

Les mer

Nymåne 18. juni & Sommersolverv onsdag 21.juni

Sommersolverv står for tur og det skjer idet solen når sitt nordligste punkt og står høyere på…

Les mer