Lev av din livsoppgave

Lev av din Livsoppgave

Realiser din drøm om å leve av din livsoppgave

Har du opplevd utbrenthet, overveldelse eller slitenhet? Lar du frykten og fornuften styre? Lengter du etter å bryte ut av A4-livet og gå for det du innerst inne vet er riktig for deg? Hva om du kunne oppleve mening og frihet i hverdagen gjennom å kunne skape i flyt med Universet? Veien dit kan virke lang og krevende, men det er mulig å få til, også for deg!

I Lev av din livsoppgave deler Mayka Brevik sin reise fra karrierejag, utbrenthet og begrensninger til et liv fylt med mening og muligheter. Historien deles til inspirasjon og etterfølgelse for alle som ønsker å leve av en sjelfull bedrift. Øvelsene og refleksjonsoppgavene i boka vil dessuten guide deg gjennom hvordan du kan snu frykt og motstand til flyt og muligheter, så du får mot til å realisere drømmen om å leve av din livsoppgave.

Etter lenge å ha lyttet til fornuften og andre sine råd, var tiden inne for at Mayka skulle følge sin sjels sanne stemme. Hun la seg ned i meditasjon og stilte følgende spørsmål til Universet: Hva er mitt neste steg? Da hørte hun tydelig ordet sjelfull, som hun umiddelbart sjekket at betød rik på sjel, preget av noe dypt, et inderlig følelsesliv, om å leve i en vakker tilstand. Sjelfull Business – konseptet var skapt, og det har vokst i rekordfart. Mange er nå i spirituell oppvåkning – og våger å følge sin livsoppgave.

Mayka brukte selv mange år på å si opp en trygg og godt betalt jobb som senior kommunikasjonsrådgiver i Oslo, for å satse fullt og helt på en usikker gründertilværelse. Men lengselen etter å leve mer i tråd med den hun er innerst inne, vokste seg større og større, samtidig som kroppen iherdig prøvde å si fra gjennom tomhetsfølelse, utbrenthet og krystallsyke. Til slutt ble smerten over å ikke følge seg selv så stor at Mayka i 2017 sa opp jobben, solgte huset og flyttet ett år til fjells med familien. Der fikk hun ro til å bare være og reflektere.

Det året startet hun opp to ulike bedrifter, noe som også viste henne viktigheten av å følge det som er riktig for seg i stedet for å høre på hva andre mener. For selv om konseptene hun skapte både alene og sammen med andre var bærekraftige og smarte på papiret, var det fortsatt noe som manglet. Nemlig å føle at hennes virke og liv var fullstendig i tråd med den hun er innerst inne. Det var først da Mayka gikk dypt inn i sin tai chi-praksis at hun virkelig begynte å stole på seg selv. Nå kjenner hun i hele seg at hun går i den retningen hun er ment for, og de siste årene har hun hjulpet mange gründere med å finne sin kraft og sin egen vei.

Med seg i arbeidet sitt har Mayka en en master i medievitenskap, samt lang erfaring som journalist, kommunikasjonsrådgiver og informasjonssjef. I tillegg har hun coachutdannelse fra BI og Erickson og utdanner seg for tiden som tai chi- og qigong-lærer gjennom Qigongsenteret i Oslo. Mayka har også studert buddhisme gjennom mange år. Det er gjennom disse retningene at hun har oppdaget at vi alle har tilgang på en enorm kraft og trygghet inne i oss.

Denne råe dama driver i dag Sjelfullbusiness og har hjulpet mange med å finne riktig vei, noe hun også gjør i boken Lev av din livsoppgave. Vi er enormt glade for dette samarbeidet  og boken får du kjøpt her hos Tante Buddha https://tantebuddha.no/shop/lev-av-din-livsoppgave/

Les mer om businessprogrammet til Mayka her https://www.sjelfullbusiness.no

God klem fra Tante Buddha

Flere innlegg

Crystal Grid: En guide til bruk og fordeler

Crystal grid er metode for å forsterke og manifestere ønsker ved hjelp av krystaller. Denne gamle praksisen…

Les mer

Nymåne 18. juni & Sommersolverv onsdag 21.juni

Sommersolverv står for tur og det skjer idet solen når sitt nordligste punkt og står høyere på…

Les mer

Juni månedens forfatter – La masken falle av Mai Camilla Munkejord

La masken falle – en personlig fortelling om å gi slipp på barndomstraumer Etter halvannet års hardt…

Les mer