874072A6-45FC-4FDA-8E35-9CE5D7E9F329_1_105_c

Min spirituelle reise – så langt

Jeg startet min spirituelle reise i Sydney, da en Indisk mann kom inn i butikken jeg jobbet i. Han sa flere ting om mitt liv som ikke var mulig – hvis man virkelig ikke har antennene på plass. Dette var startskuddet på veien tilbake til meg selv.

Jeg er født og oppvokst i en vanlig familie der spiritualitet og «det alternative» ikke hadde stort spillerom. Selv om moren min skjønte tidlig at det var noe annerledes med meg ettersom jeg så andre skikkelser ingen andre så og snakket om meningen med livet så fort jeg kunne snakke. Jeg gikk til stadighet og snakket med andre og ikke minst med naturen, jeg kunne prate med trærne i timevis. En aldri så liten skrulle med andre ord.

Jeg forsøkte å passe inn i skolesystemet, med venner, i idretten og de arenaene som var. Jeg klarte det aldri helt med den store overbevisningen. Kanskje for andre – men ikke for meg selv. Jeg følte aldri at jeg passet helt inn.

Da jeg kom hjem fra Sydney begynte jeg en utforskende spirituell reise. Jeg begynte i det små med å gå på Alternativ messer og noen kurs her og der. Helt alene selvsagt – for ingen andre i min omgangskrets hadde noen som helst interesse for disse rare greiene. Jeg hadde tatt en Bachelor i Business og fikk meg en jobb i tilhørende bransje i Norge. Jeg bodde i kollektiv med gode venninner, der heller ingen delte denne interessen. Naturlig nok for det var ikke mange av oss på den tiden. Det føles som en evighet siden. Så mye har skjedd siden den gang. Så mange har åpnet seg opp for det spirituelle og de gavene som jorden skjenker oss. Sånn var det ikke da. Da var vi rare. Og den alternative messen var langt mer alternativ.

Samir Bendriss, møtte jeg på noen fester og vi begynte å snakke om det spirituelle. Og han sa «men herregud Betta, du må jo snakke med mamma» du er jo akkurat som henne.

Jeg tok en telefon til Lilli Bendriss – moren hans dagen etter. Jeg hadde aldri hilst på henne, men sett henne på flyplassen da vi tok imot Samir og Espen etter deres rundreise rundt jorden. Hun skilte seg greit ut med overdådig hatt, svart hår og kraftig sminke. Aha tenkte jeg – det er der Samir har sine utenlandske aner fra. Ikke visste jeg at hun var fra Hareide.

Når jeg ringer Lilli så sier hun at hun ikke har ledig tid til personlig time. Men hun har ledig plass på et Urkraft kurs den førstkommende helgen.

Jeg kastet meg på og når jeg møtte Lilli og øynene hennes – var det som å komme hjem på et vis. Jeg følte en enorm trygghet og følte at jeg hadde kjent henne ALLTID.

Det kurset var vendepunktet for meg. Jeg fikk innsikter og opplevelser i løpet av en helg jeg ikke trodde var mulig.

Alt det jeg hadde sett i min barndom, energier jeg hadde følt, energier jeg hadde sett og drømmene jeg hadde hatt – innså jeg at ikke var ren fantasi, men min opplevelse av den spirituelle verden. En verden som er veldig vanskelig å forklare for andre hvis man ikke har erfart det selv.

Det var godt å endelig komme inn i en arena som så verden på samme måte som meg selv.

Den gang var jeg 24 om jeg husker riktig. Og skal jeg være dønn ærlig har det ikke vært en lett reise å manøvrere seg igjennom siden det. Det å være annerledes og det å erfare verden annerledes enn de fleste vært en interessant reise. Det er som å bli skvist inn i en pepperkakeform når du kjenner at deigen din bare hever og hever. Den passer bare rett og slett ikke inn. Formen er rett og slett ikke stor nok.

Det har vært tider der mine opplevelser med åndeverden har vært så krevende at jeg ikke har visst hvilket ben jeg skulle stå på. Fordi; ingen andre i min krets hadde samme opplevelser, ingen andre tenkte eller følte som meg. Hypersensitiv så tok jeg inn andres følelser uten å vite at det var det var. Jeg trodde det var mitt. Jeg gikk brått fra å vare glad til nærmest depressiv uten å skjønne hvorfor. Det brant i hendene mine og jeg ble stadig besøkt av åndeverdenen på natten. Jeg trodde jeg til tider var på vei til å bli gal.

I årenes løp har jeg møtt mange som begynner å åpne seg opp for evnene sine men ikke helt vet hvordan håndtere det eller hvordan ta det et skritt videre.

Heldigvis så er vi skapt slik at vi tiltrekker oss det vi trenger (når vi lytter).

Jeg har fått mange fantastiske møter med sjeler i mitt liv opp igjennom årene, når jeg har trengt det. Og så er det jo slik at det er jo ikke alle som blir. Vi møtes for å lære hverandre noe for å så gå videre. Andre blir livet ut. Og det er magien med livets sykluser.

Lilli og jeg hadde mye med hverandre å gjøre i en periode, men så ruslet vi hver vår vei. Hver vår reise. Inntil våre veier møttes igjen for noen år siden. Jeg har alltid hatt en enorm respekt for Lilli og hennes tilnærming til det spirituelle og hennes evne til å være et talerør mellom de ulike dimensjoner. Hennes unike evne til å være ydmyk til tross for hennes treffsikkerhet av det sjeldne – på et klarsynt plan.

Så møttes våre veier igjen for noen år siden. Universet ville at bøkene hennes som har ligget på lager enn god stund skulle ut i Tante Buddha og satte oss i kontakt igjen. Lilli introduserer meg til Camillo Løken som hun har skrevet «Bevissthetsskiftet» og «Du er klarsynt» med.  Camillo er forfatter, kurs og foredragsholder innen temaer som berører kropp, sinn og sjel. Han har produsert og utgitt flere nettkurs, bøker, podkast, og holdt hundrevis av kurs og foredrag.

Lilli og Camillo forteller at de ønsker å bringe mer ut i verden og at de har planer om å sette opp en spirituell medlemsportal for å skape et åndelig fellesskap. En portal som vil inneholde fakta, undervisning, åndelig påfyll med mye mer. De ville skape et fellesskap for alle med åndelig interesse uansett grunnlag og erfaring. Endelig tenkte jeg! Dette vil være nyttig for så mange mennesker uansett alder der man kan sitte hjemme i sin egen stue å få en god dose med inspirasjon.

Jeg har fått gleden av å utforske Ånd og Vitenskap medlemsportalen selv og det jeg kan si er at innholdet her er enormt bra. Kombinasjonen av det vitenskapelige Camillo dypdykker i og de kanaliserte budskapene Lilli bringer inn er helt rått. JEG ELSKER DET! Jeg elsker balansen og samspillet de to har seg imellom. Her får mann månedlig påfyll i form av vitenskapelig fakta, meditasjoner, øvelser og kanaliserte budskap. De tar for seg viktige temaer som spiritguides, beskyttelse, jording og gode råd til hverdagen som vi alle har godt av i disse tider hvor energiene er nokså kaotiske.

Hadde bare dette konseptet og deres kurser vært online når jeg hadde min oppvåkning!!!???

Veien til min tribe var lenger da. Jeg ser at det bygges en community på denne portalen som hadde gjort meg veldig godt slik at jeg ikke hadde følt meg så alene. En annen ting var at det gikk ofte lang tid mellom kurser fordi jeg ikke hadde økonomien til å spe på med påfyll så ofte jeg egentlig hadde behov for det. På Ånd og Vitenskap medlemsportalen betaler du et månedlig beløp uten bindingstid – noe som passer enhver lommebok. På denne måten får du det påfyllet du trenger jevnt og trutt. Sjekk gjerne ut portalen deres – den anbefales på det varmeste (og dette er ikke et betalt innlegg).

De har også en fantastisk fin podcast som jeg har vært så heldig å være gjest på og som du kan lytte til her:

https://podimo.com/no/shows/b2d78a80-a030-4814-844e-2a7d3ccd47aa/episode/2bd809a6-b936-4e64-a3cf-80556f504a08

https://podimo.com/no/shows/b2d78a80-a030-4814-844e-2a7d3ccd47aa/episode/5fd3e88f-05f0-4e65-b26d-4baa56f8a0db

eller her

https://open.spotify.com/episode/4IktGwI1wJL9cR2219wsPx

Heldigvis har det skjedd mye siden jeg hadde min åpningsfase – og det er flere og flere som får interessen for det som en gang var alternativt. Det er ikke lenger så fjernt med alternative behandlingsmetoder, healing, stener, krystaller, eteriske oljer osv. Etter mange år i businessverdenen så er jeg nå så utrolig heldig å få jobbe med det jeg ELSKER. Som bevissthetsveileder, kursholder og foredragsholder får jeg møte så mange fantastiske mennesker og jeg er enormt takknemlig for at det er så mange som setter pris på Tantebuddha.no

Det merker jeg også forandring på de som kommer til meg på veiledningssamtaler (les mer på elisabethk.no for mer informasjon). Jeg trenger ikke lenger å pakke ting inn når det kommer til det metafysiske – verden er nå klar for noe annet. Verden er klar for å ta steget videre til en høyere bevissthet og menneskene er klare for å finne veien tilbake til seg selv igjen. Vi sitter jo med svarene selv, men noen ganger trenger vi bekreftelse og dytt i baken fra andre – og DET er givende å jobbe med! Potensialet i oss er enormt og nå lever vi i en utrolig spennende tid der manifesteringskraften er sterkere enn noen gang. Så nå er det bare å holde på hatten – vi går en fantastisk spennende tid i møte (selv om det kanskje ikke ser slik ut akkurat nå).

Og føler du deg snål? Da er du langt i fra den eneste.

«Being weird is the new normal”

Stor klem fra meg

Foto: Hilde Brevig

 

 

 

Flere innlegg

Crystal Grid: En guide til bruk og fordeler

Crystal grid er metode for å forsterke og manifestere ønsker ved hjelp av krystaller. Denne gamle praksisen…

Les mer

Lev av din Livsoppgave

Realiser din drøm om å leve av din livsoppgave Har du opplevd utbrenthet, overveldelse eller slitenhet? Lar…

Les mer

Nymåne 18. juni & Sommersolverv onsdag 21.juni

Sommersolverv står for tur og det skjer idet solen når sitt nordligste punkt og står høyere på…

Les mer