Super seven

4 495,00 kr kr

En Super Seven-krystall er en sjelden og kraftig krystall som er kjent for sine unike egenskaper og sammensetning.

Kun 1 på lager

Vipps

Beskrivelse

Super Seven, også kjent som “Sacred Seven” eller “Melody Stone,” er en sjelden og kraftig krystall som inneholder syv forskjellige mineraler i én stein: amethyst, røykkvarts, kvarts, cacoxenitt, lepidokrositt, goethitt og rutile. Her er noen av de mest kjente egenskapene til Super Seven:

Åndelig vekst og bevissthet: Super Seven hjelper med å utvide bevisstheten og åpne opp for høyere åndelige nivåer. Den fremmer kontakt med høyere guider og universelle energier.

Energirensing: På grunn av sin unike kombinasjon av mineraler, anses Super Seven som en kraftig energirensende stein som kan fjerne negativ energi og beskytte mot skadelige vibrasjoner.

Chakra-balansering: Denne krystallen påvirker alle kroppens chakraer og bidrar til å balansere og justere dem for optimal energiflyt.

Personlig transformasjon: Super Seven er kjent for å hjelpe med personlig vekst og transformasjon, spesielt når det kommer til å jobbe med gamle traumer og emosjonelle blokkeringer.

Intuisjon og innsikt: Den styrker din evne til å få innsikt og øker klarsynet. Dette gjør den populær blant dem som arbeider med spirituelle teknikker som meditasjon, drømmearbeid og clairvoyance.

Manifestering: Krystallen er kjent for å hjelpe med manifestering av intensjoner og drømmer, spesielt når det gjelder personlig styrke og åndelige mål.

Super Seven er en unik stein som ikke trenger rensing, da den er selvrensende og opprettholder sin høye vibrasjon uavhengig av omstendigheter.

Beskrivelse:

2,5 kg

18,5 x 7 x 9 cm

 

* De ovennevnte opplysninger er basert på erfaringer og resultater fra brukere og terapeuter og er ikke anerkjent vitenskapelig. Eventuelle helbredende egenskaper er ikke ment å være substituert eller behandlet av en kvalifisert terapeut eller lege.

Brand

Tante Buddha

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Kort til ...