The Wisdom of Lemuria – Lemuriansk Kvarts

130,00 kr490,00 kr kr

Høyfrekvent lemuriansk kvarts.

Vipps

Beskrivelse

Lemurian kvarts er en fascinerende krystall som vekker både undring og interesse blant krystallentusiaster og spirituelt søkende over hele verden. Denne unike krystallen, ofte omtalt som “Lemurian Seed Crystal”, er kjent for sine særegne horisontale linjer eller riller, og dens tilknytning til den tapte sivilisasjonen Lemuria.

Lemuriansk kvarts er en type klar kvarts som skiller seg ut på grunn av sine distinkte horisontale linjer eller riller som går over krystallens overflate. Disse linjene gir krystallen et unikt utseende og sies å inneholde urgammel visdom og kunnskap. Lemurian kvarts finnes hovedsakelig i Brasil, men også i Colombia og andre steder.

Myten om Lemuria

Lemuria er en mytisk sivilisasjon som antas å ha eksistert for tusenvis av år siden, før kontinentene drev fra hverandre. Det sies at Lemuria var et land av høyt utviklede spirituelle vesener som levde i harmoni med naturen og universet. Ifølge legenden, før Lemuria gikk til grunne, kodet dens innbyggere sin visdom, kunnskap og åndelige innsikt inn i Lemurian krystaller. Disse krystallene ble så spredd over hele jorden for å bli funnet av fremtidige generasjoner.

Lemuria var en forgjenger til Atlantis og at innbyggerne der levde i perfekt harmoni med naturen og universet. De hadde svært avanserte teknologier og spirituelle evner som langt overgår vår nåværende forståelse.

Historien om Lemurias fall varierer, men mange myter hevder at kontinentet gikk til grunne på grunn av geologiske katastrofer som jordskjelv eller vulkanutbrudd. Andre versjoner antyder at det var et resultat av misbruk av avanserte teknologier eller spirituell forfall. Uansett årsak, mener mange at visdommen fra Lemuria ble bevart i krystallene og venter på å bli gjenoppdaget av de som søker dypere forståelse.

Spirituell Betydning

Lemurian kvarts anses som en kraftig meditasjonskrystall. Mange jobber med denne ved å holde eller meditere med denne krystallen, slik at man kan få tilgang til den eldgamle kunnskapen som er lagret i rillene. Krystallen sies å hjelpe med å åpne og balansere chakraene, spesielt kronechakraet, som er knyttet til høyere bevissthet og åndelig forbindelse.

Krystallen skal kunne gi innsikt i tidligere liv og hjelpe til med å forstå og løse karmiske mønstre.

Det finnes mange måter å bruke Lemurian kvarts på i dagliglivet. Her er noen populære metoder:

Meditasjon

Hold en Lemurian kvarts i hånden eller plasser den på et bestemt chakra under meditasjon for å fremme dypere innsikt og forbindelse. Du kan også stryke fingeren langs rillene for å “lese” krystallens energi.

Krystallnett

Lemurian kvarts kan inkluderes i et krystallnett for å forsterke intensjonen og energien. Krystallnett er geometriske mønstre laget av krystaller som jobber sammen for å manifestere spesifikke mål.

Bær Krystallen

Bær en liten Lemurian kvarts i lommen eller som smykke for å ha med deg dens beskyttende og helbredende energi gjennom dagen.

Plassering i Hjemmet

Plasser Lemurian kvarts i hjemmet ditt, spesielt i områder der du mediterer eller praktiserer yoga, for å skape et fredelig og spirituelt ladet miljø.

Lemurian kvarts er mer enn bare en vakker krystall; det er en portal til en dypere forståelse av universets mysterier og vår egen åndelige reise. Enten du er en erfaren krystallbruker eller bare begynner å utforske krystallenes verden, kan Lemurian kvarts tilby en unik og berikende opplevelse.

Har du noen erfaringer med Lemurian kvarts? Del gjerne dine historier og innsikter  med oss.

Beskrivelse:

Den kommer i 4 ulike størrelser, og alle har en unik form slik at du får din helt spesielle lemurianske kvarts.

* De ovennevnte opplysninger er basert på erfaringer og resultater fra brukere og terapeuter og er ikke anerkjent vitenskapelig. Eventuelle helbredende egenskaper er ikke ment å være substituert eller behandlet av en kvalifisert terapeut eller lege.

Poser til dine krystaller og smykker finner du her.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

5 gr  ,  10 gr  ,  17 gr  ,  25 gr

Brand

Tante Buddha

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Kort til ...