Home

[smartslider3 slider=”2″]

HANDLE FOR 1000,- OG FÅ MED EN GUA-SHA TIL
TIL EN VERDI AV 249,- UTEN EKSTRA KOSTNAD

VI INTRODUSERER
PENNY PRICE AROMATHERAPY

VEGANSK OG ØKOLOGISK

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Er det vanskelig å velge produkter?

Vi  har gjort det enklere for deg.

Her har du en oversikt over produktene vi anbefaler for beskyttelse og renselse.

Her har du en oversikt over produktene vi anbefaler for balanse og fokus.

Her har du en oversikt over produktene vi anbefaler for kjærlighet og harmoni.

Her har du en oversikt over produktene vi anbefaler for jording.

Her har du en oversikt over produktene vi anbefaler for kreativitet og lidenskap.

Her har du en oversikt over produktene vi anbefaler for manifestasjon.

Her har du en oversikt over produktene vi anbefaler for ny begynnelse.

Her har du en oversikt over produktene vi anbefaler for ny spiritualitet og meditasjon.

CLEARING SPRAY
30% RABATT

Populære produkter

Kundenes tilbakemeldinger

“Et fluoritt anheng er helt perfekt og også noe jeg har ønsket meg lenge, så jeg er strålende fornøyd 😍🥰 Tusen takk for fantastisk god kundeservice 💜”

Hei! Jeg åpnet nettopp en pakke fra dere. Og så den lille gaven. En liten grønn aventurin. Vet ikke hvordan dere traff spikeren på hodet med den steinen, men så fort den trillet ut i hånda mi så ble jeg overveldet av følelser. Tårene sprutet og latteren rullet samtidig 🙈 jeg har tenkt på at jeg trenger en stein for hjertet, så det var virkelig en innertier 🥰 tusen takk!

Jeg har nettopp hentet pakken min fra dere på posten. Krystallflasken er helt nydelig! Da jeg åpnet den lille posen med rosenkvartsen jeg hadde bestilt, ramlet det først ut en annen nydelig stein. Med en gang den traff hånden, kjente jeg at kroppen fylte seg med kjærleik! Da jeg leste kortet vedlagt, skjønte jeg hvorfor. Derfor ville jeg bare sende en takk til dere for en så fin gavestein. Det er åpenbart at jeg trengte en rød jaspis i samlingen. Takk! ❤️Hei, Elisabeth. Sitter på Gardermoen på vei hjem fra Florida og bare MÅ gi deg tilbakemelding på Selenitt i sokkene for urolige bein. Som sagt så turner jeg rundt i stolen på lange flyturer, og vandrer og vandrer og er super frustrert pga av helt forferdelig kribling, lange flyturer er et forferdelig mareritt for meg. Jeg valgte å bruke Selenitt-hjertene og la di i skoen under forbuen. For første gang så har lang flytur vært en positiv opplevelse og HELT uten noe som helst antydning til kribling i beina, og på hjemturen sove jeg i over 6 timer! Jeg kan bare ikke tro det er sant😍😍Jeg er altså SÅ happy❤️Jeg har handlet hos dere, en flott opplevelse🙏😊 det er ikke bare pakket og sendt, det merkes også at det legges god energi når det gjøres🙏🥰 jeg har også anbefalt dere til andre som er ute etter å kjøpe krystaller, bl.a til medlemmene i Meditasjonsportalen min💫 flott at dere har denne butikken, og jeg dukker opp når jeg er I Oslo igjen🥰💫Er en av mange kunder, som har handlet i nettbutikken og er superfornøyd 💎🤗

Fordi : Overkommelig frakt pris om det bestilles til under gratis frakt. Rask leveringstid, lett og få svar via mail om en lurer på noe.
Ikke minst krystallene mine er herlige 😍Hei kjære dere, Jeg har akkurat fått leveransen min i postkassa. Jeg ville bare si tusen takk for den ekstra lille gaven med den personlige hilsingen 🥰 så fantastisk koselig, det gjorde dagen min enda bedre🙏Tusen takk for den røde stjernestenen jeg fikk i gave, sammen med min bestilte Lilli Bendriss bok ‘Gaven’.

Den dagen var jeg urolig og spent da jeg skulle i et jobbintervju på ettermiddagen. Gikk i postkassen mye tidligere enn vanlig og pakket opp denne stenen, styrken og positiviteten som fylte meg gjorde at jeg fikk den jobben 🥳

Takk for at du gav meg det jeg trengte den dagen for å finne min indre styrke!

Inspirasjon

Tante Buddha

Stener og krystaller har hjulpet Tante Buddha, og mange andre, i oppvåkningen rundt egen bevissthet. Samtidig som de også gir oss en dypere innsikt, og takknemlighet, for hva vår vakre planet tilbyr oss alle.

Hos oss finner du unike og håndplukkede produkter med fokus på bærekraftig handel. Vi ønsker å bringe disse gode vibrasjonene videre til deg og alle bestillinger pakkes med kjærlighet på vårt lille lager i Oslo.