Forsidebilde

Håndlaget luksus – rett fra laboratorium i Asker

BeeKi er grunnlagt med kjærlighet til biene, og et dypt ønske om å skape sunne, rene og funksjonelle hudpleieprodukter med nærende oljer og ingredienser/livskraft fra egne bier.

Tone Bryn sa opp drømmejobben som klinisk forskningsdirektør for å gjøre det hun egentlig har lyst til; nemlig å være birøkter og utvikle sunne og unike hudpleieprodukter med ingredienser fra egne bier.

 

Tone er farmasøyt, har doktorgrad i immunsystemet og har en lang og bred erfaring innen forskning og utvikling av legemidler. Hennes interesse og fascinasjon for bier ble skapt da hun oppdaget de mange helsefremmende effektene av bienes mange produkter. I 2017 ble hun sertifisert birøkter. Tone er opptatt av bienes helse og velvære, og driver birøkt i harmoni med sine bier.

Tone er både produktutvikler, produsent og birøkter. Hun har eget laboratorium i Asker hvor hun lager alle produktene for hånd, og i små batcher for å sikre ferske produkter. Hun er opptatt av sunn og naturlig hudpleie, og er svært bevisst i sine valg av ingredienser; i tillegg til funksjonalitet søker hun økologisk, etisk og bærekraftig. Ingen skjulte eller overflødige ingredienser. Norsk multefrøolje, nypefrø- og marulaolje er blant favorittene til Tone. De tilfører mye næring i dype hudlag, er rike på antioksidanter og forebygger alderstegn. Alle hudoljene inneholder bivoks fra hennes egne bier – den gir huden et naturlig beskyttelseslag, og er med på å holde huden fuktig, myk og smidig – uten å tette til porene. 

 

Ved å stelle biene og utvinne ingrediensene til hudpleieproduktene selv har Tone full kontroll på kvaliteten og vet at biene har det best mulig.

 

BeeKi sine hudoljer er helt naturlige. De inneholder nøye utvalgte ingredienser av høy kvalitet som er sunne & snille for kropp og sinn. Ingen parfyme, fargestoffer eller konserveringsmidler/parabener. Produktene inneholder maks 0,1% eteriske oljer, og kan derfor trygt påføres rundt øyne og på lepper. 

Tone forklarer at hudoljer bør brukes av alle. Uansett hudtype trenger huden tilførsel av essensielle fettsyrer (eks omega-3 og 6) fordi de ikke produseres av kroppen. Dersom huden ikke får tilført nok fuktighet og olje fra produkter, kan den nemlig produsere ekstra mye talg. For best hudhelse er påføring direkte på huden bedre enn å spise fett fordi fettsyrer har en tendens til å oksidere i leveren før de kommer frem til huden. Ved å bruke hudoljer jevnlig kan man få en styrket hudbarriere og holde huden i en sunn tilstand. En skadet/usunn hudbarriere er en årsak til tørr og sensitiv hud. Ved å påføre oljer får huden næring og fettsyrer, og hudens aldringsprosess kan reverseres. Det dannes et beskyttende lag som hjelper huden å bevare fuktigheten.

 

BeeKi ansiktsoljer penetrerer dype hudlag og tilfører næring, uten å tette til porene. Hudoljene egner seg godt til alle hudtyper, også sensitiv, kombinert, moden og dehydrert hud. BeeKi sine hudoljer egner seg til alle hudtyper, også sensitiv hud og moden hud. Og, de passer for hele familien, også barn (Cosmetic Product Safety Report, KIWA Kompetanse AS). 

 

Tone er opptatt av kvalitet, og alle BeeKi sine produkter produseres etter kvalitetsstandarder som ivaretar kravene i ISO-standard 22716:2007 (GMP) og kosmetikkforskriften. Alle produktene gjennomgår omfattende stabilitet testing (stability assessments) på uavhengig, sertifisert laboratorium og det utføres sikkerhetsvurderinger (safety assessments) av uavhengig part. BeeKi velger primært leverandører som fører sertifiserte organiske, viltvoksende og etisk høstet ingredienser. 

 

Nyttige linker

https://www.beeki.com/post/hvorfor-bruke-hudoljer

Ofte stilte spørsmål | BeeKi

Vi gleder oss stort over å presentere disse sunne og næringsrike hudpleieproduktene fra BeeKi og håper dere kommer til å bli like begeistret for de som det vi er!

Flere innlegg

Crystal Grid: En guide til bruk og fordeler

Crystal grid er metode for å forsterke og manifestere ønsker ved hjelp av krystaller. Denne gamle praksisen…

Les mer

Lev av din Livsoppgave

Realiser din drøm om å leve av din livsoppgave Har du opplevd utbrenthet, overveldelse eller slitenhet? Lar…

Les mer

Nymåne 18. juni & Sommersolverv onsdag 21.juni

Sommersolverv står for tur og det skjer idet solen når sitt nordligste punkt og står høyere på…

Les mer